fredag, augusti 3rd, 2012...21:39

Levaxin påverkar håravfall hos vissa sjukdomar

Jump to Comments

Levaxin är ett vanligt förekommande läkemedel och efter att man hittat rätt doseringsnivå brukar problemen försvinna och hårväxten normaliseras. Andra barn genomskådar detta direkt och kommer att börja reta och mobba dem. Barn som lider av den autoimmuna sjukdomen alopecia areata eller alopecia totalis, alltså fläckvis håravfall, har det kanske lite lättare , om det nu går att säga så. Med stigande ålder kommer muskel förslappning att kräva att personerna får en mindre belastning på ryggen och då återstår bara en operation för de flesta kvinnor för att lätta på besvären. I dag söndag är det fantastiskt väder. Solen skiner från en klar himmel och alla människor man ser på stan är glada och strålar av ny energi. På småskolorna eller i den vanliga skolan kan inte barn komma undan med hur dom ser ut och kan heller inte skyla sina problem med halsdukar eller kepsar.Comments are closed.